Strikk enkel julegave

Her er min oppskrift på strikket nøkkelbånd. Enkel og rask gavestrikk. Benytt restegarn om du har. Usikker på om dette kan være noe – jeg har i hvert fall solgt av disse i bøtter og spann.

Så frem med restene om du ikke har lyst til å kjøpe nytt garn.

restegarn-til-nokkelba%cc%8and

Oppskrift til nøkkelbånd:

Garn – dobbel tråd med 2 trådet garn, foreksemel finullgarn, hifa2 garn, drops alpaca

Legg opp 4 masker på pinner nr 5. Strikk en omgang – ikke snu arbeidet men flytt maskene til andre enden av pinnen, strikk over maskene igjen, fortsett slik til snoren måler ca 130 cm. Sy endene sammen og tov den i vaskemaskin. Etter at den er ferdig tovet så strekk den ut og dra den til.   Sett på nøkkelring!  Min røde nøkkelsnor har jeg hatt i mange år og den er ikke lenger like fløffy som da den var ny. Men den er fortsatt brukbar. Etter at jeg fikset dette nøkkelbåndet har jeg halvert tiden jeg før brukte på  å lete etter nøkler 😉

nytt-og-gammelt-nokkelba%cc%8and